ZLF-LogoCMYK-300dpi

De Eindhovense Zaak

Team van de Eindhovense Zaak

Het team bestaat uit:

Jeroen.jpg
Jeroen Biemans is student aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven, hij studeert fiscaal recht en economie. Als coördinator gaat hij bij de Eindhovense Zaak aan de slag. In 2009 heeft hij al stage afgerond bij de gemeente Eindhoven, afdeling Juridische Zaken. Verder heeft hij bij Rijkswaterstaat en Fontys Hogescholen stages voltooid. De afgelopen tweeëneenhalf jaar is hij bestuurslid geweest van de studievereniging Young Financials. Zijn minor ondernemerschap is een mooie aanvulling op zijn studie voor de werkzaamheden die hij voor de Eindhovense Zaak gaat verrichten.

Lorenzo.jpg
Lorenzo van de Laar studeert Finance, Tax and Advice aan de Fontys Hogescholen te Eindhoven. Bij de Eindhovense Zaak gaat hij als junior adviseur aan de slag. Naast de studie is hij zowel binnen als buiten actief bezig. Door het gedeelde eerste jaar met Finance and Control en Aaccountancy heeft hij al enige achtergrond in het financiële deel van bedrijven, dit maakte de keuze voor deze stage makkelijker. Door het deelnemen aan deze stage hoopt hij ondernemers te kunnen helpen bij het succesvol doorstarten van een onderneming, dan wel het goed afsluiten van een bedrijf. Daarnaast hoopt Lorenzo werkervaring op te doen en contacten te leggen die hem vooruithelpen tijdens de rest van zijn studie en zijn verdere loopbaan. 

Maud site.jpg
Momenteel studeert Maud Boerekamp Finance and Control/ Accountancy. Binnen De Eindhovense Zaak gaat Maud aan de slag als junior adviseur. Via de Fontys hogeschool is Maud in aanmerking gekomen met De Eindhovense Zaak. Ze heeft bij De Eindhovense Zaak gesolliciteerd omdat de beschreven werkzaamheden erg gevarieerd zijn. Hierdoor hoopt zij door middel van de stage zicht te krijgen op de richting die zij op wil binnen haar opleiding. Verder vindt zij het interessant om de opgedane kennis toe te passen in de praktijk. Hiervoor is de stageplek zeer geschikt.

Lyxienne site.jpg
Lyxienne Bareño studeert Finance, Tax and Advice aan de Fontys Hogescholen te Eindhoven. Bij de Eindhovense Zaak gaat zij als junior adviseur aan de slag met het opstellen van de jaarrapporten en invullen van de aangiftes op het gebied van inkomstenbelasting en omzetbelasting. Met deze stage krijgt zij een samenhangend beeld van de verschillende fiscale aspecten die zich voor doen bij een ondernemer.  Deze stage biedt haar ook de mogelijkheid om meer kennis en werkervaringen op te doen wat voordelig is voor haar toekomstige carrière.

Mayenne site.jpg
Mayenne Janssen studeert aan Fontys Hogeschool te Eindhoven, Finance, Tax and Advice - Fiscaal Recht en Economie. Bij de Eindhovense zaak gaat zij als junior adviseur aan de slag met het op orde maken van de boekhouding en inkomstenbelasting- en omzetbelasting aangiftes voorbereiden. Ze hoopt via deze stage haar netwerk te vergroten en ondernemers te helpen met hun administratie. Naast de studie en stage is Mayenne een eigen administratiekantoor begonnen, waarmee ze graag haar ervaring vanuit het kantoor wil toe passen bij De Eindhovense Zaak en natuurlijk ook andersom! Voordat Mayenne aan haar HBO opleiding was begonnen, heeft zij succesvol haar MBO opleiding bedrijfsadministrateur afgerond, dit zorgt voor een mooie basis om aan de slag te gaan bij De Eindhovense Zaak.

Piet Berkhout.JPG
Piet Berkhout is adviseur bij het Ondernemersklankbord. Zijn achtergrond is senior management van R&D, (wereldwijde) operations en supply chain in de high-tech electronica industrie. Hij heeft uitgebreide ervaring in het toepassen van nieuwe technologieën om nieuwe producten en oplossingen te creëren. Hij heeft winstgevende activiteiten ontwikkeld gebaseerd op deze producten en oplossingen. Voorbeelden hiervan zijn CD, CD-ROM, CCD cameras, MPEG2 profesionele video, digitale Set Top Boxes en professionele visualisatie. 

Martin van Schijndel.jpg
Martin van Schijndel is adviseur bij het Ondernemersklankbord. Hij heeft een Rabobank achtergrond  en is daar altijd actief geweest met bedrijven. In een aantal functies van hoofd bedrijven bij de Rabobank ‘s Hertogenbosch tot  algemeen directeur bij een drietal lokale banken. Tevens is hij bekend met venture capital en  is hij een aantal jaren verantwoordelijk geweest voor het emissiebedrijf van Rabobank International. Bij Rabobank Nederland is hij verantwoordelijk geweest voor de marktstrategie bedrijven en de daarbij passende produktvoering voor de lokale banken.

Rob Vliek 2.jpg
Rob Vliek is adviseur bij het Ondernemersklankbord. Rob is directeur/aandeelhouder geweest van een aantal bedrijven in de technologie sector waaronder de laserindustrie, imaging en de medische industrie. Zijn expertise is vooral op het gebied van sales/marketing, general management, international business development en veranderprocessen.

Adres

Heeft u een afspraak of wilt u iets afgeven bij het Zelfstandigenloket Eindhoven?
(Het afgeven van stukken is alleen bij Mercado mogelijk!)

Mercado
Smalle Haven 109 
5611 EH Eindhoven

Kennispoort (Kamer van Koophandel)
J.F. Kennedylaan
25612 AB Eindhoven
Alleen op afspraak

Contact

Telefoon: 040 238 5262
(ma-vrij tussen 8.30 en 17.00 uur)

E-mail:  

fb logolink logotwitter logo