ZLF-LogoCMYK-300dpi

De Eindhovense Zaak

Team van de Eindhovense Zaak

Het team bestaat uit:

IMG_20190327_161357.jpg
Jesse Hermens is student aan Fontys Hogeschool, opleiding Accountancy en Finance & Control en is vanaf februari als stagiair werkzaam bij De Eindhovense Zaak. 

Ik ben 22 jaar oud en woon in gemeente Weert. Naast mijn studie ben ik werkzaam als gastheer in een plaatselijk restaurant. Momenteel zit ik in het tweede leerjaar van mijn opleiding, waarin ik sinds februari stage mag lopen bij De Eindhovense Zaak. Gedurende deze stage hoop ik meer kennis en ervaring op te doen op het fiscale gebied en het adviseren van ondernemers. Wat ik erg leuk vind aan mijn stage is zowel de hulp die kan worden geboden aan ondernemers om zo hun bedrijfsvoering te verbeteren, als de hulp aan ondernemers die vaak in lastige situaties terecht zijn gekomen. Dit zorgt voor sterk wisselende werkzaamheden. De motivatie voor het leveren van deze bijdrage komt vooral door de ondernemers die gedurende het traject zelf bereidt zijn stappen te zetten, om op deze manier zelfredzamer te worden.

IMG_20190327_161021.jpg
Amine Benter is een student van het Fontys Hogeschool te Eindhoven en studeert daar fiscaal, recht en economie. Als onderdeel van zijn studie loopt hij stage bij De Eindhovense Zaak als junior adviseur. Hij heeft voor zijn HBO opleiding de MBO studie commerciële economie behaald. Zijn doel is om in zijn stage periode ondernemers zo goed mogelijk te helpen en begeleiden en ervaring te doen in de praktijk.

Jeroen.jpg
Jeroen Biemans is student aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven, hij studeert fiscaal recht en economie. Als coördinator gaat hij bij de Eindhovense Zaak aan de slag. In 2009 heeft hij al stage afgerond bij de gemeente Eindhoven, afdeling Juridische Zaken. Verder heeft hij bij Rijkswaterstaat en Fontys Hogescholen stages voltooid. De afgelopen tweeëneenhalf jaar is hij bestuurslid geweest van de studievereniging Young Financials. Zijn minor ondernemerschap is een mooie aanvulling op zijn studie voor de werkzaamheden die hij voor de Eindhovense Zaak gaat verrichten.

Piet Berkhout.JPG
Piet Berkhout is adviseur bij het Ondernemersklankbord. Zijn achtergrond is senior management van R&D, (wereldwijde) operations en supply chain in de high-tech electronica industrie. Hij heeft uitgebreide ervaring in het toepassen van nieuwe technologieën om nieuwe producten en oplossingen te creëren. Hij heeft winstgevende activiteiten ontwikkeld gebaseerd op deze producten en oplossingen. Voorbeelden hiervan zijn CD, CD-ROM, CCD cameras, MPEG2 profesionele video, digitale Set Top Boxes en professionele visualisatie. 

Martin van Schijndel.jpg
Martin van Schijndel is adviseur bij het Ondernemersklankbord. Hij heeft een Rabobank achtergrond  en is daar altijd actief geweest met bedrijven. In een aantal functies van hoofd bedrijven bij de Rabobank ‘s Hertogenbosch tot  algemeen directeur bij een drietal lokale banken. Tevens is hij bekend met venture capital en  is hij een aantal jaren verantwoordelijk geweest voor het emissiebedrijf van Rabobank International. Bij Rabobank Nederland is hij verantwoordelijk geweest voor de marktstrategie bedrijven en de daarbij passende produktvoering voor de lokale banken.

Rob Vliek 2.jpg
Rob Vliek is adviseur bij het Ondernemersklankbord. Rob is directeur/aandeelhouder geweest van een aantal bedrijven in de technologie sector waaronder de laserindustrie, imaging en de medische industrie. Zijn expertise is vooral op het gebied van sales/marketing, general management, international business development en veranderprocessen.

Adres

Heeft u een afspraak of wilt u iets afgeven bij het Zelfstandigenloket Eindhoven?
(Het afgeven van stukken is alleen bij Mercado mogelijk!)

Mercado
Smalle Haven 109 
5611 EH Eindhoven

Kennispoort (Kamer van Koophandel)
J.F. Kennedylaan
25612 AB Eindhoven
Alleen op afspraak

Contact

Telefoon: 14 040
(ma-vrij tussen 8.30 en 12.00 uur)

E-mail:  

fb logolink logotwitter logo