• Banner 1 Nieuw

ZLF-LogoCMYK-300dpi

Ondernemersloket voor coronavragen geopend 
Ga naar het Ondernemersloket

Het coronavirus raakt iedereen, ook de Eindhovense ondernemers. Het sluiten van horecagelegenheden, het wegvallen van werk voor grote én kleine ondernemers en het verdwijnen van opdrachten voor ZZP‘ers zorgt voor druk op de Eindhovense samenleving.

Om ondernemend Eindhoven zo goed mogelijk te faciliteren en ondersteunen opent de gemeente -rondom de coronacrisis- een fysiek en digitaal ondernemersloket. Eindhovense ondernemers kunnen vanaf nu met vragen over o.a. de economische maatregelen terecht bij het loket.

Ondersteunende maatregelen gemeente
Het kabinet maakte op 17 maart het noodpakket Economie & Banen bekend. De maatregelen hebben als doel om ondernemers, banen en inkomens te beschermen. Een overzicht van alle maatregelen is te vinden op onze site en op rijksoverheid.nl/corona. Lokaal en regionaal slaan betrokken partijen de handen ineen om ondernemers te ondersteunen. De gemeente zoekt daarbij de samenwerking met partners, zoals Brainport Development, UWV, KvK, Belastingdienst en de ondernemersvertegenwoordigingen.

Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandig Ondernemers
Voor een deel van de landelijke economische maatregelen kunnen ondernemers bij de eigen gemeente terecht. Denk aan de coulanceregelingen voor de culturele sector, het uitstel van de gemeentelijke belastingen en de tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (TORZO).

Meer informatie over deze tijdelijke regeling voor ZZP'ers vind je in het digitale Ondernemersloket.

Wilt u in aanmerking komen voor een 1e beoordeling of uw uitkering verlengen? Bel 14 040 of stuur een e-mail aan   

Adres

Heeft u een afspraak of wilt u iets afgeven bij het Zelfstandigenloket Eindhoven?

Let op! Vanaf 6 april 2020: 

Inwonersplein (Stadhuis)
Stadhuisplein 1
5611 EM Eindhoven

Contact

Telefoon: 14 040
(ma-vrij tussen 8.30 en 12.00 uur)

E-mail:  

fb logolink logotwitter logo